Όροι Χρήσης

Αυτή η ενότητα αναφέρεται στην αποποίηση ευθυνών σχετικά με τη χρήση της ιστοσελίδας μας Thecure.gr.

Όλες οι πληροφορίες που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο, όπως κείμενο, γραφικά, εικόνες, βίντεο κ.λπ., προορίζονται αποκλειστικά και μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Η δημοσίευση των πληροφοριών που αναφέρονται εδώ δεν αντικαθιστά τις ιατρικές συμβουλές, διαγνώσεις και θεραπείες.

Οι φυσικές θεραπείες και οι προτάσεις που αναφέρονται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν αποτελούν καμία εγγύηση, σχετικά με τη χρήση τους. Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποια από αυτές τις θεραπείες, θα πρέπει πρώτα να ρωτήσετε το γιατρό σας. Συμφωνείτε επίσης ρητά ότι η χρήση των θεραπειών που αναφέρονται εδώ είναι με δική σας ευθύνη.

Οι αρθρογράφοι της ιστοσελίδας Thecure.gr δεν αναλαμβάνουν καμία ευθύνη για οποιεσδήποτε πιθανές συνέπειες από οποιαδήποτε θεραπεία, διαδικασία ή διαιτητικές συμβουλές που εφαρμόζονται μετά την ανάγνωση των άρθρων. Ως εκ τούτου, είναι προτεραιότητα η επικοινωνία με τον προσωπικό σας γιατρό πριν ακολουθήσετε τις συμβουλές.

Οι ιδιοκτήτες δεν εγγυώνται ότι το περιεχόμενο ή οι πληροφορίες που περιέχονται σε αυτόν τον ιστότοπο θα είναι ασφαλείς ή χωρίς λάθη. Μπορεί να υπάρχουν τεχνικά λάθη, ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη και επομένως οι ιδιοκτήτες διατηρούν το δικαίωμα να αλλάζουν το περιεχόμενο και τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση.

Κατά τη χρήση αυτού του ιστότοπου, συμφωνείτε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα ευθύνεται το Thecure.gr για τυχόν σοβαρούς τραυματισμούς ή επιπλοκές, που προκλήθηκαν από τη χρήση ή την εσφαλμένη χρήση των περιεχομένων.

Αυτός ο ιστότοπος ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους προς άλλες ιστοσελίδες. Αυτοί οι σύνδεσμοι παρέχονται για τη χρήση και την ευκολία σας. Δεν είμαστε υπεύθυνοι για τους ιστότοπους τρίτων που συνδέονται με το περιεχόμενο και δεν κάνουμε καμία παρατήρηση σχετικά με το περιεχόμενό τους ή την ακρίβειά τους. Η χρήση των συνδέσμων αυτών, γίνεται με δική σας ευθύνη και υπό τους όρους χρήσης αυτών των ιστοσελίδων.

Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι όλο το περιεχόμενο και οι πληροφορίες στον ιστότοπο προστατεύονται το δικαίωμα της ιδιοκτησίας και τους κανονισμούς. Απαγορεύεται η αντιγραφή, η αναδιανομή, η αναπαραγωγή και η δημοσίευση οποιουδήποτε περιεχομένου ή πληροφορίας που βρίσκεται μέσα στον ιστότοπο. Σε περίπτωση που επιθυμεί κάποιος να χρησιμοποιήσει ένα άρθρο, θα πρέπει να αναφέρει και την πηγή του.

Με την χρήση TheCure.gr, σημαίνει ότι συμφωνείτε και με τους όρους του. Εάν δεν συμφωνείτε με τους όρους χρήσης, μην επισκέπτεσθε αυτόν τον ιστότοπο.

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτούς τους Όρους Χρήσης μας ή εάν χρειάζεστε περαιτέρω βοήθεια, μπορείτε να μας γράψετε στο info @ thecure.gr.